Loading...

Liliac Galben

Liliac Altoit Galben

     Liliecii sunt un tip de plante cu flori care aparțin genului Syringa. Sunt cunoscuți pentru florile lor frumoase și parfumate, care apar de obicei în nuanțe de violet, roz sau alb. Cu toate acestea, există câteva soiuri de liliac care vin în nuanțe de galben, care nu sunt la fel de frecvent văzute ca omologii lor mai tradiționali.

     Syringa reticulata „Ivory Silk” este o varietate de liliac galben care a devenit populară în ultimii ani. Acest liliac sub formă de copac poate crește până la 25 de picioare înălțime și 20 de picioare lățime, cu o coroană rotundă și frunziș verde închis. Înflorește la sfârșitul primăverii sau la începutul verii, cu panicule mari, alb-crem, care au o lungime de până la 12 inci. Florile au un parfum dulce, ușor, care amintește de vanilie sau miere.

    O altă varietate de liliac galben este Syringa pubescens subsp. patula ‘Miss Kim’. Acest arbust compact crește până la aproximativ 6 metri înălțime și lățime, cu o formă densă, rotunjită. Frunzișul său este de culoare verde-albăstruie și înflorește la mijlocul primăverii cu flori parfumate, galben pal, care se estompează.

   Puteți achiziționa liliac galben din magazinul nostru online – https://adrianapomi.com/produs/liliac-altoit-galben/

   Mai multe informații despre lilieci puteți găsi aici – https://ro.wikipedia.org/wiki/Liliac_(plantă)

Lasă un răspuns

Meniu
×
×

Cart

Chat
Bună ! Cu ce te putem ajuta?