Loading...
Aronia – fructul minune
Aronia -adrianapomi

Aronia – fructul minune

Aronia, este un arbust fructifer care este originar din America de Nord.

Este un membru al familiei Rosaceae și este strâns înrudit cu mere și cireșe. Boabele de Aronia sunt mici, de culoare violet închis și au o aromă care este adesea descrisă ca fiind acidă și astringentă.

În ciuda gustului lor mai puțin decât atrăgător, fructele de aronia sunt pline de beneficii pentru sănătate. Sunt pline de antioxidanți, care pot ajuta la combaterea inflamației și la reducerea riscului de boli cronice, cum ar fi bolile de inimă, cancerul și diabetul. De asemenea, sunt bogate în vitamina C, fibre și alți nutrienți importanți.

Boabele de Aronia pot fi savurate într-o varietate de moduri. Pot fi consumate proaspete, uscate sau congelate. De asemenea, pot fi făcute gemuri, jeleuri, sucuri și vin. De fapt, vinul de aronia a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani datorită profilului său de aromă unic și complex.

Pe lângă beneficiile lor pentru sănătate și utilizările culinare, fructele de aronia sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit în amenajarea teritoriului. Arbustul este rezistent, ușor de crescut și produce flori albe atractive primăvara și frunze roșii vibrante toamna.

Putețoi achiziționa aronia accesand linkul acesta, iar la primirea produsului veți beneficia și de sfaturi de ingrijire, plantare a acestuia – https://adrianapomi.com/produs/aronia/

Lasă un răspuns

Meniu
×
×

Cart

Chat
Bună ! Cu ce te putem ajuta?